
Om oss
Du finner oss med utsikt til Ledaalparken, en kjapp spasertur opp fra Stavanger sentrum. Det åpne kjøkkenet er hjertet i vår intime, stilige og lune restaurant. Her kan du sitte deg godt tilbake, senke skuldrene og nyte vår sesongbaserte meny. Menyen er den samme og tilgjengelig enten du booker bord eller plass på kjøkkenbenken. På lørdag har vi åpent til lunsj med samme meny som på kvelden. Velkommen til oss, Stuart, Silje & Knut-Espen ♡




Stuart Barber - Chef
Stuart Barber kommer Northfolk og har lang fartstid på flere av Englands beste restauranter. Han har bred erfaring og har jobbet på både klassiske og innovative kjøkken. På Hermetikken er det Stuart som er kjøkkensjef og maten vi serverer reflekterer hans matfilosofi.

Meny & vin
Vi elsker lokale råvarer i sesong og vår meny er basert på de beste ingrediensene vi klarer å få tak i. Tilberedning og teknikker som brukes på kjøkkenet søker å fremheve råvarenes egenart og unike kvaliteter. Vin står også vårt hjerte nært, og vinene vi serverer er laget av mennesker som virkelig bryr seg.
Vi ser etter kvalitet, egenart, klasse og drikkbarhet og vinmenyen fremhever smakene på tallerkenen. Menyen er tilgjengelig både når du booker bord eller hvis du bestiller en av plassene helt innpå kokkene på kjøkkenbenken.
Vi liker å kalle vår sesongmeny OMA(K)ASE som løselig oversatt betyr <la oss fikse det>. Menyen er satt sammen av de beste lokale råvarene vi kan finne til en hver tid. Den er vanligvis sammensatt av fire snacks, etterfulgt av retter basert på skjell, skalldyr, fisk og kjøtt, og måltidet avsluttes med dessert og petit fours.



