FOLKENE BAK HERMETIKKEN

Det er sommelierene Silje Hanasand, Knut-Espen Misje og  Chef Stuart Barber som sammen driver Hermetikken Restaurant. Vi ønsker å skape en arbeidsplass der alle i teamet får være seg selv, alle får vokse i faget, og der alle spiller på lag for å gi gjestene våre en hjertelig, personlig, avslappende og smakfull opplevelse.

CHEF STUART BARBER

En mann som pynter små kaker med blomster på et bord med steinaktige dekorasjoner.

Stuart Barber kommer fra Northfolk og har lang fartstid på flere av Englands beste restauranter. Han har bred erfaring og har jobbet på både klassiske og innovative kjøkken. Stuart har et kompromissløst fokus på kvalitet og meget god råvareforståelse kombinert med høy teknisk presisjon. Stuart lager menyer med tydelig personlig uttrykk og en klar identitet. På Hermetikken er det Stuart som er kjøkkensjef og maten vi serverer reflekterer hans matfilosofi.

SILJE & KNUT-ESPEN

To personer kysser hverandre på leppene, en kvinne og en mann, i et hjemmemiljø, svart-hvitt.

Silje Hanasand og Knut-Espen Misje er partnere både på jobb og hjemme. De har en felles lidenskap for å skape gode opplevelser for alle våre gjester. Det å skape ett rom der alle føler seg hjemme og kan nyte maten i kombinasjon med viner som løfter smakene frem er målet.

En svart og hvit illustrasjon av en pil som peker nedover.